Конференція 06.09.2011. Підсумки

Конференція 06.09.2011. Підсумки

6 вересня 2011 «Валькірія», в особі Генерального директора Олександра Бурлаченко, взяла участь в конференції «Сучасні Енергоефективні будівельні матеріали та проектні рішення в будівництві, ремонті, реконструкції та об'єктах інфраструктурі». Місцем проведення конференції стала Торгово-промислова палата України.

Високий статус події підтвердили не тільки статус доповідачів, серед яких і Перший заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, і Президент Конфедерації будівельників України, і Головний архітектор м. Київ і т.д., але і компанії-учасники, як безумовні лідери у своїх сегментах.

Основним напрямком форуму стало обговорення Закону "Про регулювання містобудівної Галузі", велика увага була звернена на питання проектування і сучасного містобудування.

Одним з головних тематичних блоків конференції був комплекс презентацій сучасних стінових матеріалів.

Доповідь Олександра Бурлаченко про переваги системи будівництва енергоефективного житла - «Термодім» викликав жвавий інтерес як у учасників форуму, так і у численних відвідувачів. Про це свідчило кількість гостей стенду компанії «Валькірія» на міні-виставці в холі конференції.

Також було досягнуто попередніх домовленостей про співпрацю з Національною спілкою архітекторів України. Так, від віце-президента НСАУ Гусакова В.М. вже було отримано запрошення про проведення презентації для учасників союзу архітекторів.

7 вересня 2011