З Новим Роком!!!

З Новим Роком!!!

Шановні колеги, партнери, друзі!

Підходить до завершення 2017 -й, нелегкий та водночас продуктивний рік.

Оглядаючись назад, хочеться підвести деякі підсумки нашої з Вами роботи.

Традиційно початок нового року дає старт підготовки до нового будівельного сезону. За цей час нам вдалось частково модернізувати та оновити обладнання на виробництві, що дозволило збільшити потужності, та розширити штат працівників. Також, була проведена робота щодо осучаснення інтернет ресурсів та розміщення нашої продукції на нових платформах.

Відвідавши всі регіони України, представники ТОВ «Валькірія» прийняли активну участь у шістьох будівельних виставках, більше десятка форумах та конференціях, присвячених енергоефективному будівництву. Фахівці компанії проводили лекції та семінари в професійних вищих та середніх навчальних закладах, де, в переважній більшості, знайомили молодь з новими технологіями та намагалися переконати покоління старше в тому, що нова технологія цілком може замінити традиційні, до яких всі так звикли.

Можемо пишатися, що вся наша підготовча робота, незважаючи на тяжкий стан в країні,  кризу в будівництві, та нестабільність в економіці, дала свої результати. Так в порівнянні з минулим роком виробництво термоблоків збільшилось на сім відсотків, пінополістиролу для утеплення будинків – на шістнадцять відсотків. Відносно новий продукт нашої компанії – фасадний декор – лідер цього року по зростанню виробництва. В порівнянні з минулим роком його виробництво зросло на тридцять відсотків. Також нашими будівельниками було побудовано вісім приватних будинків загальною площею близько 1400 метрів квадратних.

Попри це, мусимо визнати, що не все з запланованого вдалось реалізувати в цьому році. Тому, серед завдань на наступний, зокрема збільшення виробництва та дилерської мережі, а також кінцеві етапи реалізації цьогорічних проектів.

І ми впевнені, що з Вашою підтримкою, нам це вдасться!

Тож Від щирого серця вітаю Вас з наступаючим Новим роком!

Нехай 2017 рік стане для Вас роком нових звершень, перемог і принесе досягнення всіх намічених цілей! Нехай у Ваших домівках завжди буде тепло і затишок, а близькі люди дарують тільки радісні і щасливі моменти! Нехай тріпотливе почуття захоплення від передчуття радісних змін не покидає Вас всі свята і залишиться солодкої оскоминою на весь майбутній рік!

Бажаю здійснитися найсміливіших планів і мрій!

Успіхів у всіх проектах і починаннях!

З новим роком!

З повагою колектив ТОВ "Валькірія"

28 грудня 2017