«Валькірія» на виставці «Твоє Літо в Бердянську 2013». Підсумковий звіт.

«Валькірія» на виставці «Твоє Літо в Бердянську 2013». Підсумковий звіт.

18 -21 квітня 2013 року в м. Бердянськ проходила спеціалізована виставка-ярмарок «Твоє Літо в Бердянську 2013». Фахівці представництва «Валькірія» (в Запорізькій обл.) Зустрічали гостей на вже традиційній для нашої компанії експозиції "Термодім".

Ця виставка - одна з найбільш значущих подій в діловому житті Бердянська. Гостями виставки були не тільки фахівці різних напрямків, але і представники держ. структур, керівники великих підприємств регіону і т.д. Стенд "Валькірія" представляв як термоблоки для зведення будівель і споруд за технологією Термодім, так і новинки 2012-13 рр. - декоративні фасадні елементи з ПСВ-С для оформлення зовнішнього периметра будівель.

В цілому - виставка продемонструвала неабиякий інтерес і потрібність енергоефективних технологій в регіоні. Особливістю виставки можна назвати те, що частина заключених на виставці договорів про співпрацю була між ТОВ «Валькірія» і власниками різних установ санаторно-курортного напрямку, адже Бердянськ - популярний курорт.

За підсумками виставки фахівці компанії відзначили великі перспективи для розвитку будівництва енергоефективного житла за технологією "Термодім" в м. Бердянськ в цілому і високу ефективність участі в даній виставці надалі.

29 квітня 2013