«Валькірія» і «Ваш будинок 2012» Одеса. Підсумки

«Валькірія» і «Ваш будинок 2012» Одеса. Підсумки

Експозиція компанії «Валькірія», вже традиційно стала однією з найбільш відвідуваних на найбільшій будівельній виставці «Ваш будинок 2012» в м. Одеса, яка відбулася з 1-го по 4-е березня.

Символічно, що цей популярний в південно-західній Україні форум професійних будівельників проходить в будівлі Мор. Вокзалу. Тому що інфраструктура одного з найбільших портів Чорноморсько-Азовського басейну надає широкі можливості для міжнародних контактів і угод. Саме ця обставина відіграє важливу роль в специфіці відвідувачів і учасників виставки «Ваш будинок 2012».

Слід зазначити, що серед гостей стенду «Валькірія», крім іноземців, було також багато керівників комерційних структур і організацій надають послуги в туризмі та сфері розваг. Їх особливо зацікавили такі переваги будівництва з використанням технології Термодім, як швидкість і високі показники енергоефективності при експлуатації. Власники й керівники готелів відзначають, що сьогодні експлуатаційні характеристики готелів та ін. Споруд, а саме показники їх енерговитрат - важлива конкурентна перевага.

У цілому, за результатами виставки можна зробити висновки про позитивні тенденції в галузі будівництва в м.Одеса та Одеської області, в порівнянні з 2011 роком. Характер і статус відвідувачів якісно змінилися. Примітно, що переваги технології Термодім розглядаються у зв'язку з цим вже безпосередньо у сфері експлуатаційних характеристик. Це означає високий рівень довіри з боку споживачів і великі перспективи розвитку енергоефективних технологій в Південно-Західному регіоні України.

5 березня 2012