«Валькірія» і «БудЕКСПО-Весна 2013" у Львові. Підсумки.

«Валькірія» і «БудЕКСПО-Весна 2013" у Львові. Підсумки.

Традиційно, стенд з термоблоків «Валькірія» на міжнародній будівельній виставці "БудЕКСПО-навесні 2013" в м. Львів відрізнявся великою кількістю гостей.

В основному це були як фахівці-будівельники, так і звичайні замовники, які цікавилися тим, як за допомогою технології Термодім побудувати сучасний енергоефективний будинок. Показово, що тільки за минулий рік у м.Львові та області вже були зведені кілька об'єктів з термоблоків ТМ «Валькірія», незважаючи на те, що представник компанії в регіоні працює менше року.

Якість і характеристики термоблоків від ТМ "Валькірія" викликали у відвідувачів жвавий інтерес і активно порівнювалися з продукцією місцевих виробників, в тому числі і зарубіжних. Показово, що в цьому імпровізованому змаганні продукція виробництва "Валькірія" перемагала, що і відбилося у великій кількості домовленостей про співпрацю і придбанні термоблоків, як основному результаті виставки.

Крім термоблоків гостям виставки було представлено новий напрямок виробництва - декоративні фасадні елементи з обробкою на основі пінополістиролу. Ця продукція, враховуючи специфічність старовинної архітектури м.Львів - користувалася особливим інтересом відвідувачів.

27 березня 2013