Увага, зміна цін!

Увага, зміна цін!

У зв'язку з підвищенням вартості сировини для виробництва пінополістиролу - змінилася ціна на розбірний блок та інші вироби з ПСВ-С виробництва нашої компанії.

Сировиною для виробництва пінополістиролу є Полістирол Суспензійний Спінюваний (ПСВ), технологія отримання пінополістиролу заснована на обробці полістиролу парою. Для різних марок пінопласту (пінополістиролу) використовується різна сировина - в документах (паспортах) на сировину вказується, на яку щільність розрахована сировина і для яких цілей рекомендується. Однак основним інгредієнтом у всіх видах сировини є стирол-мономер, про можливе підвищення вартості якого провідні світові виробники заявляли ще в жовтні, що в підсумку і сталося. Зростання вартості вони пов'язують з необхідністю компенсації зростання витрат, а також збільшення маржинального прибутку.

Однак ми розуміємо, що багато наших клієнтів зацікавлені розпочати будівництво в найближчий період, щоб використовувати таку перевагу технології Термодім, як можливість будувати взимку. Саме тому зі свого боку ми зберегли діючу ціну на рядовий і торцеві термоблоки ТМ «Валькірія» ПСВ-С щільність М35 до 1-го січня 2013 року.

Будуйте вигідно!

6 листопада 2012