Увага! У нашому асортименті новинка - ТМ "KREISEL"!

Увага! У нашому асортименті новинка - ТМ "KREISEL"!

Одним з переваг компанії «Валькірія», за відгуками наших клієнтів, є комплексний підхід. Справа в тому, що купуючи термоблоки для зведення стін, Вам вигідно придбати також і покрівельні матеріали, оздоблювальні матеріали та багато іншого, без чого неможливе будівництво сучасного будинку.

При цьому не тільки економиться час і фінансові ресурси, але виникає і безліч додаткових опцій наприклад таких як монтаж або довгострокова гарантія, і, природно, професійна консультація наших фахівців при виборі того чи іншого будматеріалу.

За 13-річний досвід виробництва і будівництва ми навчилися не тільки вибирати кращі матеріали або рішення для Вашого комфорту, а й створили безліч ефективних партнерських програм з провідними світовими виробниками будматеріалів. Сьогодні це дозволяє нам задовольнити будь-які потреби в комплектації Вашого об'єкта з ексклюзивними перевагами від виробника.

Ми ретельно стежимо за актуальністю нашого асортименту і, тому, пропонуємо як перевірені часом продукти, так і новинки.

У квітні 2013 року асортимент оздоблювальних фасадних матеріалів від компанії «Валькірія» поповнився продукцією ТМ «KREISEL».

Лінійка представлена ​​найбільш популярними позиціями, такими як: штукатурки, клейові і сухі суміші, грунтовки. Запрошуємо Вас в розділ "Фасади. Штукатурки ", де Ви знайдете всю необхідну інформацію про продукцію провідного європейського виробника« KREISEL».

Звертайтеся, ми працюємо для Вас!

Довідкова інформація про «KREISEL».

«KREISEL» це не тільки широкий вибір оздоблювальних матеріалів і сумішей, а й виробник який об'єднує європейські заводи по виробництву будівельних сумішей, розташовані в Німеччині, Австрії, Польщі та Литві і Україні (з 2008 року). В Україні торгове представництво концерну (з 2007 року «KREISEL» входить в «FIXIT TROСKENMÖRTEL Holding AG») представлено з 2004 року. Висока якість продукції і повноцінний сервіс - ключові переваги «KREISEL». Завдяки цьому «KREISEL» - марка, яка у покупців впевнено асоціюється з високими стандартами якості та відповідним обслуговуванням.

8 квітня 2013