Розширення асортименту новим видом продукції!!!

Розширення асортименту новим видом продукції!!!

Шановні клієнти!

Раді Вам повідомити, про те що в нашому асортименті з'явилася нова позиція - піно крихта або т.зв. "Подріблена".

Цей продукт є результатом переробки відходів виробництва виробів з пінополістиролу і являє собою маленькі шматочки з фракцією 3-6 мм. До переваг дробленого пінопласту перед спіненими полістирольними гранулами (кульками) відноситься, перш за все, низька вартість матеріалу, в той час як експлуатаційні характеристики залишаються тими ж.

Пінопласту крихта - унікальний і недорогий утеплювач.

Найбільш часто "крихту" використовують в наступних напрямках:

  • теплоізоляційна засипка. "Крихітка" - якісний і дешевий засипний утеплювач, а також наповнювач для теплоізолюючих подушок при укладанні фундаментів, фундаментних плит і колодязів.
  • утеплювач труб в траншеях. Вологонепроникність і відмінні теплоізоляційні характеристики роблять пінополістирольну крихту унікальним ізолюючим матеріалом для укладання трубопроводів.
  • монтаж плоских покрівель. Може бути використана в якості дренажного і теплоізоляційного матеріалу, як альтернатива листовому пінополістиролу, так як за своїми властивостями і механічної стійкості в таких дахах відмінно виконує функцію утеплювача.
  • амортизуюча підсипка. Легкий і пружний пінопласт забезпечує пом'якшувальні функції при транспортуванні скла, обладнання, побутової техніки.

Вартість пінополістирольної крихти вказана в розділі "Ціни" нашого сайту.

Звертайтеся, ми працюємо для того щоб Ваші будинки завжди були теплими !!!

13 грудня 2012