ПІДСУМКИ. «ВАЛЬКІРІЯ» І ВИСТАВКА «ФАСАД-ВЕСНА-2012» м. ДНІПРОПЕТРОВСЬК

ПІДСУМКИ. «ВАЛЬКІРІЯ» І ВИСТАВКА «ФАСАД-ВЕСНА-2012» м. ДНІПРОПЕТРОВСЬК

Компанія «Валькірія» взяла участь в найбільшій події будівельної сфери м. Дніпропетровська - «Фасад-весна-2012».

Цього року понад 140 компаній, які націлені на впровадження інновацій та обміну досвідом між професіоналами Дніпропетровського регіону і значно кількість відвідувачів (2000 чол. тільки в перший день роботи виставки) підтверджують значення події для регіону.

Підводячи підсумки виставки фахівці компанії «Валькірія» відзначають високий рівень володіння інформацією про технології Термодім серед відвідувачів експозиції. Важливо відзначити, що гостей стенду все більше цікавлять конкурентні переваги продукції від різних виробників. Це показник значного збільшення аудиторії що зробила вибір на користь сучасних енергоефективних технологій будівництва.

Регіональний представник компанії в м. Дніпропетровську і Дніпропетровській обл. Дмитро Авдєєв відзначає високий рівень попиту серед приватних забудовників на якісний термоблок. Важливо пам'ятати, що від якості блоків залежать не тільки характеристики енергоефективності побудованого Термодому, але і багато інших показників. Тому фахівці компанії «Валькірія» рекомендують купувати продукцію тільки відомих, перевірених виробників, що мають солідну репутацію.

21 березня 2012