Новинка в асортименті водостічних систем від "Валькірія" !!!

Новинка в асортименті водостічних систем від "Валькірія" !!!

В асортименті водостічних систем, які пропонує компанія "Валькірія" з'явилася новинка - водостік ТМ «Aqueduct»!

Виробляється водостічна система в Україні з березня 2011 року на спільному українсько-фінському підприємстві з однойменною назвою.

Високоякісний метал, сучасне, повністю автоматизоване фінське обладнання дозволяють виробляти в Україні продукцію європейського рівня. Завдяки цьому і місцем розташування виробництва, продукція ТМ «Aqueduct» не тільки високою якістю, але і дуже конкурентоспроможною ціною.

Матеріалом для виробництва водостічних систем служить гарячеоцинкована тонколистовая сталь з поліуретановим покриттям, що володіє високою стійкістю до корозії і ультрафіолетового випромінювання. Покриття чудово зберігає колір і має привабливий зовнішній вигляд.

Монтаж водостічної системи ТМ «Aqueduct» виконується без будь-яких спеціальних пристосувань і використання герметиків, тобто швидко і просто.

На сторінці ТМ «Aqueduct» нашого сайту, Ви знайдете повну інструкцію з монтажу, колірну гамму і асортимент комплектуючих для використання цієї водостічної системи.

Водостік ТМ «Aqueduct» захистить зовнішні стіни і цоколь від води, фундамент - від надмірної вологості, а також додасть вашому будинку завершеність. Такий будинок буде виглядати стильним і елегантним.

11 червня 2012