Новий вид послуг - ремонт покрівлі! Звертайтесь до професіоналів!

Новий вид послуг - ремонт покрівлі! Звертайтесь до професіоналів!

Покрівля - важливий елемент конструкції будь-якої будівлі. Величезний вибір покрівельних покриттів, комплектуючих і аксесуарів який сьогодні представлений в нашому асортименті об'єднує не тільки високу якість від провідних світових брендів, а й професійний підхід до монтажу, який є найважливішим атрибутом "правильної" покрівлі.

За останні кілька років фахівці «Валькірія» все частіше стикаються замовниками, які скористалися послугами "дешевої" робочої сили і тепер виникає необхідність провести ремонт даху.

Саме тому з 2013 року ми надаємо новий вид послуг - здійснення ремонту покрівлі за прийнятними цінами.

Телефонуйте будь ласка по тел. (044) 501-66-65, пишіть повідомлення в наші акаунти в соц. мережах (facebook або twitter) або по електронній пошті: ov@valkiria.ua

Фахівці «Валькірія» здійснюють такі роботи як професійний ремонт дахів і заміна покрівельного матеріалу із суворим дотриманням будівельних норм і правил. Для проведення таких робіт як ремонт даху, укладання нової покрівлі, ремонт м'якої покрівлі, монтаж даху, використовуються тільки якісні і оптимально підібрані для кожного конкретного об'єкта матеріали.

Широкий вибір комплектуючих від постачальників, а також 13-річний досвід роботи наших фахівців на ринку покрівельних матеріалів надає клієнтам рішення будь-яких завдань. Вони мають великий досвід виконання робіт, таких як укладання покрівлі, ремонт даху, ремонт м'якої покрівлі. Послуга «ремонт покрівлі», що надається нами, передбачає капітальний і частковий ремонт даху, демонтаж старої покрівлі та укладання нової, здійснення монтажних робіт.

Безумовно, що легше запобігти, ніж потім виправляти, саме тому ми рекомендуємо користуватися послугами професіоналів на всіх етапах будівництва. Важливий не тільки вибір матеріалів, але і кваліфікація фахівців при монтажі, а також якісний догляд за покрівельним покриттям.

Звертайтеся до нас і отримуйте комплексну турботу про Вашу покрівлю від професіоналів!

25 лютого 2013