НОВИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ СЕЗОН 2012 - НОВІ МОЖЛИВОСТІ ВІД "Валькірія" !!!

НОВИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ СЕЗОН 2012 - НОВІ МОЖЛИВОСТІ ВІД "Валькірія" !!!

Будівельний сезон 2012 року - нова віха у розвитку компанії "Валькірія".

Оцініть нові можливості для Вас на нашому сайті! Сподіваємося, що наші новинки принесуть Вам справжню користь і комфорт!
Адже тільки особистий досвід використання продукції, який виступає справжнім критерієм якості і джерелом інновацій, є найбільш ефективним досвідом для будь-якої компанії-виробника. Тому, ми надзвичайно цінуємо ті можливості, які надає нам власний будівельний департамент, завдяки якому постійно розширюється інформаційна база про будівництво із застосуванням технології Термодім від компанії "Валькірія"!

Проекти Термодомів!

У пункті головного меню "Будівництво та проектування", на численні прохання відвідувачів нашого сайту, з'явився новий підрозділ - «Проекти Термодомів», де розміщена постійно поновлена ​​колекція найбільш популярних проектів будинків. Безумовно, Ви маєте можливість не тільки змінити існуючі архітектурні ідеї, але і розробити абсолютно новий проект під Ваш смак. Архітектурний департамент нашої компанії - надає весь комлекс послуг пов'язаних з проектуванням і розробкою проектів відповідно до інідівідуальних побажань замовників! Якщо у Вас вже є свій проект - фахівці будівельного департаменту "Валькірія" зроблять його адаптацію під енергоефективну технологію Термодім в самі мінімальні терміни! А нові ціни на будівельні послуги допоможуть Вам втілити мрію про власний теплом будинку з новим рівнем комфорту.

Нові ціни на будівництво!

У цьому ж пункті основного меню, в розділі «Вартість будівництва» відбулися зміни вартості в різних комплектаціях. Увага - ціни знижені!

Нові об'єкти!

Фотогалерея поповнилася новими об'єктами, побудованими з термоблоків «Валькірія». Оцініть інноваційні рішення в використанні переваг енергоефективної технології Термодім 2012 року!

27 квітня 2012