Компанія «Валькірія» в програмі «Я - ПРИВАТНИЙ ІНВЕСТОР» на телеканалі БТБ !!!

Компанія «Валькірія» в програмі «Я - ПРИВАТНИЙ ІНВЕСТОР» на телеканалі БТБ !!!

8 червня о 18.15 на телеканалі БТБ вийшла програма з циклу - «Я - приватний інвестор». У ній, автори проекту досліджують стартовий капітал і розвиток компанії, яка займається виробництвом і збутом продукції, обладнанням і технологією виробництва пінополістиролу і виробів з нього.

Компанією, що зацікавила журналістів проекту стала «Валькірія». Це вже не перший раз, коли наша робота залучає представників ЗМІ, так в 2010 році на телеканалі "Перший Діловий" демонструвався проект в якому також йшлося про компанію. Однак тоді, велика частина програми була присвячена технології будівництва енергозберігаючих будівель і споруд - Термодім.

Ключовим акцентом проекту «Я - приватний інвестор» є дослідження основ окремо взятого бізнесу, його історії, основних компетенцій, специфіки галузі та виробничих потужностей, особливостей ринку та "секретів" успіху.

Ми сподіваємося, що програма буде цікава не тільки нашим клієнтам, друзям і партнерам, але і всім, хто планує розпочати бізнес на ринку пінополістиролу або просто цікавиться цим чудовим у всіх відносинах матеріалом.

Приємного перегляду!

Довідка: Телеканал БТБ - Унікальний проект, Створений Національнім банком України З метою підвищення Фінансової грамотності громадян України.

Телеканал БТБ — перший та єдиний телеканал в Україні, який має доступ до ексклюзивних джерел фінансової інформації, а також можливість отримувати коментарі з «перших вуст» за цілою низкою подій і явищ не тільки на фінансовому ринку, але й у всіх галузях життєдіяльності країни.

11 червня 2013