Компанія "Валькірія" на ІІІ щорічній конференції: «Фасадні системи із застосуванням пінополістирольних утеплювачів. Безпека. Енергоефективність. Довговічність »

Компанія "Валькірія" на ІІІ щорічній конференції: «Фасадні системи із застосуванням пінополістирольних утеплювачів. Безпека. Енергоефективність. Довговічність »

Компанія «Валькірія» в особі генерального директора Олександра Бурлаченко взяла участь в ІІІ щорічній конференції: «Фасадні системи із застосуванням пінополістирольних утеплювачів. Безпека. Енергоефективність. Довговічність », що відбулася 18 травня.

Організаторами цієї важливої для галузі події виступили: Асоціація «Виробники пінопласту» України, Асоціація «Виробників систем фасадної теплоізоляції», а також Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

Конференція - це професійний майданчик, завдяки якій найбільші гравці ринку виробників і споживачів пінополістиролу обговорюють актуальні питання і тенденції в розвитку і використанні цього матеріалу.

"Безумовно, що всі доповіді, представлені учасниками цієї значимої події в галузі, заслуговують позитивних відгуків. Для мене, найбільший інтерес представляли виступи Савкіна Ю.В. (Директор Асоціації виробників і постачальників пінополістиролу (РФ)), на тему ситуації на ринку пінополістиролу РФ, і Фаренюка Г.Г. (Д.т.н. НДІБК, ТК 302) з доповіддю про «Енергоефективності будівель і споруд». Також заслуговує на увагу доповідь Довбиша А.В., (к.т.н. «Випробувальний центр" Тест ") говорив про пожежну безпеку конструкцій, в яких застосовується пінополістирол". Вважаю, що існування даного форуму - запорука якісного розвитку ринку, а високий рівень організації та інтерес фахівців - надійна основа для найоптимістичніших прогнозів "- висловив свої враження від конференції Олександр Бурлаченко.

Слід зауважити, що теми доповідей викликали численні обговорення серед учасників протягом всієї конференції. Це говорить про високий рівень інтересу до події не тільки з боку гравців ринку, але і з боку безпосередніх споживачів, а саме архітекторів, проектних бюро, будівельників.

На конференції були порушені питання законодавчого регулювання використання пінополістиролу, обговорювалися останні зміни в будівельних нормах що стосуються регулювання правил використання пінополістиролу в якості фасадного утеплювача, а також багато інших питань.

В цілому, подія в черговий раз продемонструвало високу ступінь актуальності для ринку пінополістиролу. Обговорення різних питань про застосування пінополістиролу як на рівні регулювання нормативної документації, так і в практичному сенсі - важлива складова цивілізованого розвитку ринку.

21 травня 2012