Генеральний директор ТОВ «Валькірія» візьме участь в конференції «Сучасні енергоефективні будівельні матеріали та проектні рішення в будівництві, ремонті, реконструкції та об’єктах інфраструктури»

Генеральний директор ТОВ «Валькірія» візьме участь в конференції  «Сучасні енергоефективні будівельні матеріали та проектні рішення в будівництві, ремонті, реконструкції та об’єктах інфраструктури»

Генеральний директор ТОВ «Валькірія» Олександр Петрович Бурлаченко візьме участь в конференції «Сучасні енергоефективні будівельні матеріали та проектні рішення в будівництві, ремонті, реконструкції та об’єктах інфраструктури».

Організаторами події виступили Асоціація виробників будівельних матеріалів та виробів, компанія Мetting Point, Національна спілка архітекторів України та Українська асоціація проектних організацій, а також Торгово-промислова палата України.

Подія відбудеться 6 вересня 2011 року в конференц-залі №4 Торгово-промислової палати України, за адресою: м Київ, вул. Велика Житомирська, 33

Керівник компанії «Валькірія» виступить з доповіддю про переваги однієї з найсучасніших систем будівництва - «Термодім» в блоці «Презентація СУЧАСНИХ стінових матеріалів, економіка та переваги».

Запрошення в якості доповідачів на значущі профільні події в галузі для top-менеджменту компанії вже стало традиційним. Передумовою до цього є не тільки високий професійний рівень досвідчених фахівців і лідируюче положення компанії в галузі, а й великий обсяг реалізованих інновацій.

5 вересня 2011