Валькірія на виставці KyivBuild Ukraine - 2023

Валькірія на виставці KyivBuild Ukraine - 2023

Шановні друзі, колеги, партнери!

Ми, команда компанії "Валькірія", з великим задоволенням запрошуємо вас відвідати наш стенд на виставці KyivBuild Ukraine - 2023! Ця подія відбудеться з 16 по 18 травня 2023 року. Виставка відбудеться на території Міжнародного виставкового центру (МВЦ). 

"Валькірія" - це визнаний лідер у виробництві термоблоків та пінопласту для будівництва. Ми пишаємося нашими інноваційними технологіями, високоякісними матеріалами та постійними зусиллями підвищити якість будівельних рішень. Наші продукти широко використовуються в будівництві житлових, комерційних та індустріальних об'єктів по всій Україні.

На виставці KyivBuild Ukraine - 2023 ми будемо представляти наші найновітніші розробки, зокрема у сфері енергоефективного будівництва. Ви матимете змогу ознайомитися з нашими продуктами, побачити їх у дії та отримати всю необхідну інформацію від наших експертів. Наша команда з нетерпінням чекає на можливість обговорити співпрацю, відповісти на ваші запитання та поділитися нашим досвідом.

Ми переконані, що ваше відвідування нашого стенду на виставці KyivBuild Ukraine - 2023 буде вигідним та цікавим досвідом. Будемо раді бачити вас серед наших гостей!

З повагою, Команда компанії "Валькірія"

16 мая 2023