«Валькірія» запрошує на виставку «Домострой - осінь 2013» !!! Завтра - відкриття і ми чекаємо на Вас!!!

«Валькірія» запрошує на виставку «Домострой - осінь 2013» !!! Завтра - відкриття і ми чекаємо на Вас!!!

Уже традиційно ми запрошуємо всіх на експозицію "Валькірія", яка почне свою роботу на виставці «Домострой - Осінь 2013» вже завтра 11.09.2013!

Як завжди, регіональні представники нашої компанії продемонструють новинки року, а також, термоблоки ТМ "Валькірія" від найбільшого виробника в Україні. Також Ви зможете знайти всю необхідну консультаційну підтримку по тематиці енергоефективного будівництва - системі «Термодім», і навіть домовитися з підрядником про будівництво. Фахівці ТОВ «Валькірія» надають повний комплекс послуг від поставки матеріалу до організації робіт і т.д.

Ми працюємо, щоб Ваш будинок був теплим !!!

Виставка відбудеться з 11.09. по 14.09.2013 у виставковому центрі "Козак-Палац" за адресою: м. Запоріжжя, вул. Перемоги 70-б.

Час роботи виставки: c 10.00 до 18.00 щодня.

Вхід вільний.

Організатор найбільшої регіональної виставки для всіх хто цікавиться будівництвом - Запорізька торгово-промислова палата. Одночасно з виставкою відбудеться X спеціалізована виставка енергоефективних рішень «ЕНЕРГІЯ - 2013», що дуже символічно, враховуючи, що технологія будівництва Термодім - один з головних способів зведення дійсно теплоефективного будинку.

Приходьте, ми дуже чекаємо на Вас !!!

10 вересня 2013