Увага, новий розбірний термоблок від ТМ "Валькірія" !!! Унікальна пропозиція !!!

Увага, новий розбірний термоблок від ТМ "Валькірія" !!! Унікальна пропозиція !!!

З першого липня 2013 року набула чинності Зміна №1 до ДБН В.2.6-31: 2006 «Теплова ізоляція будівель», розроблене ДП «Державний науково-дослідний інститут будівельних конструкцій» (НДІБК). Істотні зміни регламентують посилення вимог до мінімально допустимого значення опору теплопередачі огороджувальних конструкцій будівель і споруд.

Поява нових нормативів, а також інноваційний підхід до виробництва стінових матеріалів в рамках реалізації стратегії підвищення енергоефективності прийнятої в нашій організації привели до створення нового продукту.

Ми представляємо Вам новий, унікальний вид розбірного термоблока ТМ «Валькірія» - "100х50"!

Ключовою особливістю нового блоку з регульованою внутрішньою шириною є зовнішня стіна товщиною 100 мм. !!!

Дана інновація дозволяє домогтися значного підвищення опору теплопередачі. При цьому розбірний термоблок "100х50" забезпечує відповідний показник (коефіцієнт) для стін не тільки в межах нових норм для України, а й випереджаючи їх. Тому при зведенні фундаменту, стін або монолітного пояса з такого блоку Ви отримуєте показники теплопередачі відповідні передовим європейським нормативам, тобто, інвестуєте в майбутнє. Сучасний підхід до будівництва в усьому світі передбачає прагнення до так званого - "пасивного будинку", тобто будівель з низьким або навіть "0" споживанням енергії.

Термоблок з регульованою шириною ТМ «Валькірія» "100х50" - рішення №1 для отримання показників близьких до стандартів сучасного "пасивного" будинку!

26 вересня 2013