ТОВ «Валькірія» у виставці «Домострой-Осінь 2013». Підсумки

ТОВ «Валькірія» у виставці «Домострой-Осінь 2013». Підсумки

З 11 по 14 вересня ВЦ «Козак-Палац» і організатор події - Запорізька ТПП проводили галузеву будівельну виставку «Домострой Осінь 2013». Виставка організована за підтримки Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово - комунального господарства України.

Основні напрямки, які були представлені на виставці: будівельні матеріали та послуги, оздоблювальні матеріали, вікна, двері, фасади, архітектурні рішення, інженерні системи, рішення для благоустрою будинку, освітлення.

Уже традиційно експозиція компанії "Валькірія" користувалася незмінним успіхом у відвідувачів виставки. Адже для жителів Запоріжжя і області давно не секрет, що технологія Термодім - одне з найбільш ефективних і вигідних рішень для будівництва, в тому числі в осінньо-зимовий період. Зводити стіни з термоблоків можливо при температурі повітря до -15 градусів Цельсія і це суттєва перевага перед традиційними технологіями будівництва. Справа в тому, що багато забудовників поділяють будівництво на певні етапи і зведення фундаменту і стін здійснюють восени, щоб приступити до решти робіт вже навесні. Це дозволяє диференціювати витрати і ресурси.

Природно, що найбільший інтерес у гостей стенду "Валькірія" викликали показники енергоефективності будівлі зведеного за технологією Термодім. Безумовно, що характеристики теплоізоляції біля стіни з термоблоків ТМ «Валькірія» - одні з найефективніших.

Показово, що в цілому на виставці дуже багато уваги було приділено факторам енергозбереження, екологічної безпеки, надійної ізоляції. Це стосувалося як учасників так і будівельних матеріалів, конструкцій і систем які вони представляли.

24 вересня 2013