ТМ RUFLEX - новинка у нашому асортименті!

ТМ RUFLEX - новинка у нашому асортименті!

Фахівці кожного з підрозділів компанії «Валькірія» знаходяться в постійному пошуку найбільш вигідних і ефективних рішень для споживача. Саме цей підхід дозволяє домогтися високого рівня довіри з боку клієнтів, що є запорукою високої конкурентоспроможності і стабільності ось уже протягом 14 років на ринку.

Покрівельні матеріали у нас традиційно представлені в дуже широкому асортименті. Особливою популярністю користується бітумна черепиця. Саме тому з 20 жовтня ми пропонуємо Вам новинку - бітумну черепицю ТМ Ruflex. Черепиця виготовляється на новітньому заводі RUFLEX (РФ). Завод спеціалізується на виробництві покрівельних і гідроізоляційних матеріалів. Якість гнучкої черепиці підтверджується гарантією 35 років.

Нагадуємо, що у нас Ви маєте можливість не тільки зробити точний розрахунок для Вашої покрівлі, з виїздом наших фахівців на виміри і т.д., але і здійснити весь комплекс робіт "під ключ"!

Висока якість і гарантії від виробника, гнучка цінова політика, а також комплексний підхід від професіоналів «Валькірія» - гарантія ефективного результату співпраці для Вас!

23 жовтня 2013