НОВИНКИ ВІД VALKIRIA.UA

НОВИНКИ ВІД VALKIRIA.UA

Весна - час розвитку і розквіту Свіжі ідеї!

Саме тому в новому, будівельному сезоні 2012 року, відвідувачі нашого сайту вже можуть оцінити деякі зміни, які, як ми сподіваємося - допоможуть зробити його відвідування більш корисним і комфортним.

Зручні ціни!

У розділі "Ціни", Ви маєте можливість переглянути або завантажити всі прайси в більш зручному форматі "pdf".

Декор до "1-у мая" і "Дню Перемоги"!

Не забули ми і про любителів прикрашати свої будинки в святкові дні, так в розділі "Декоративні елементи" оновилася колекція декору. Тепер будь-який бажаючий має можливість прикрасити будинок, офіс або ресторан такими знайомими святковими символами «1-го травня» і «День Перемоги».

Ще одні зміни торкнулися розширення можливостей безпосереднього спілкування з різних питань, що стосуються продукції ТМ «Валькірія» і будівництва за технологією Термодім. Так, всі гості нашого сайту, тепер можуть приєднатися до офіційних акаунтів компанії в популярних соціальних мережах Facebook, Twitter і Google+ або оцінити вподобану їм інформацію за допомогою спеціальних кнопок на кожній сторінці ресурсу. Приєднуйтесь !!!

Нові регіональні підрозділи !!!

Також, ми раді повідомити про початок роботи нових регіональних представників компанії у м.Львові та м.Харків
Впевнені, що Термодім від компанії «Валькірія» по достоїнству оцінять жителі цих регіонів, а професіоналізм наших співробітників зробить цю можливість максимально комфортною.

26 квітня 2012