«Домострой-Осінь - 2012» і «Валькірія». Підсумки

«Домострой-Осінь - 2012» і «Валькірія». Підсумки

14 вересня завершила свою роботу XXII щорічна галузева будівельна виставка «Домострой-Осінь - 2012» що проходить в м. Запоріжжя (ВЦ «Козак-Палац»). Подія продемонструвала неабиякий інтерес відвідувачів до нових технологій будівництва енергоефективного житла.

Представник компанії в Запорізькій обл. Дмитро Авдєєв зазначає: "все більше гостей експозиції« Термодім від Валькірія »задають специфічні питання, які свідчать про популярність технології в регіоні". Знаковим є той факт що виставка «Домострой-осінь» проходила разом з IX спеціалізованою виставкою енергетичного і електричного обладнання «ЕНЕРГІЯ - 2012».

Підвищення енергоефективності в будівництві особливо актуально для жителів Запоріжжя і одна з найбільш пріоритетних цілей для тих, хто прийняв рішення про зведення будинку, адже підвищення тарифів відбувається систематично. Технологія "Термодім" одне з найбільш ефективних рішень в питаннях збереження енергії при експлуатації приватного будинку, що і підтверджували численні клієнти, які відвідували стенд компанії. За словами Дмитра, клієнти стверджують, що в будинках з термоблоків ТМ «Валькірія» витрати на опалення нижче на 40 - 60% в порівнянні з витратами їх сусідів, які використовували більш традиційні технології будівництва.

На виставці була презентована новинка виробництва 2012 року - фасадний декор з покриттям. Презентація цих виробів припала до смаку як гостям, які безпосередньо пов'язані з архітектурою, так і звичайним будівельникам. Переваги цього сучасного декору на пінополістирольній основі очевидні: легкість, еластичне покриття, з мармуровою крихтою забезпечує довговічність експлуатації виробів на фасаді, відсутність необхідності використання праці висококваліфікованих фахівців і т.д. Все це вигідно відрізняє фасадний декор ТМ «Валькірія» від застарілих бетонних або гіпсових альтернатив. Кількість попередніх домовленостей про співпрацю по даному напрямку - найкраще підтвердження інтересу професіоналів ринку до новинки.

19 вересня 2012