Бітумна черепиця GAF в асортименті покрівельних покриттів від «Валькірія»

Бітумна черепиця GAF в асортименті покрівельних покриттів від «Валькірія»

З липня 2012 року асортимент бітумної черепиці, яку пропонує наша компанія, розширився за рахунок продукції під ТМ «GAF». Тепер наші клієнти можуть гідно оцінити покриття від найбільшої корпорації Сполучених Штатів Америки з виробництва покрівельних матеріалів для житлового та комерційного будівництва - "GAF Materials Corporation".

Широка лінійка продуктів від лідируючого виробника США - зможе задовольнити будь-які вимоги до сучасного покрівельного покриття.

Сьогодні бренд № 1 у США - "GAF" - став ім'ям прозивним в сфері покрівельних матеріалів, чий обсяг продажів виріс до 3-х мільярдів доларів США. GAF Materials Corporation, диктувала моду на покрівельні матеріали і своїми досягненнями в цій сфері, встановлювала високі стандарти якості до покрівельних матеріалів в цілому, з кінця XIX століття.

Ми впевнені, що якість і комфорт роботи з покрівельними покриттями від GAF оцінять як фахівці, так і в процесі експлуатації, - власники будинків. У спеціальному розділі нашого сайту Ви знайдете всю необхідну інформацію про продукцію GAF. У разі виникнення додаткових питань - фахівці нашої компанії завжди зможуть надати Вам професійну консультацію.

Довідкова інформація:

GAF Materials Corporation (або ж GAFMC) - заснована в 1886 році найбільша корпорація Сполучених Штатів Америки з виробництва покрівельних матеріалів для житлового та комерційного будівництва. GAF - абр. від General Aneline & Film - з дня заснування і до цього дня є найрозвиненішою корпорацією США в покрівельній індустрії, яка не припиняє дивувати своїх клієнтів високою якістю своїх унікальних матеріалів, вироблених на 26-ти заводах по всьому Північноамериканському континенті.

20 липня 2012