Акція! - 25% ТМ "RUFLEX (KATEPAL)" і ТМ "EVERTILE"

Акція! - 25% ТМ "RUFLEX (KATEPAL)" і ТМ "EVERTILE"

З 6-го червня 2012 - при придбанні більше 48 кв. м. гнучкої черепиці RUFLEX (KATEPAL), або композитної черепиці EVERTILE Ви отримуєте знижку в розмірі 25%!

Компанія «Валькірія» - понад 5 років пропонує широкий вибір покрівельних систем від провідних світових виробників. За відгуками наших клієнтів, придбання будівельних матеріалів для "дому від фундаменту і до даху" від одного постачальника дуже вигідно, тому що значно економить тимчасові, фінансові та багато інших ресурсів. Фахівці компанії забезпечують кваліфіковану комплексну підтримку - від вибору матеріалу і розрахунку кількості, до забезпечення доставки, повної комплектації аксесуарами і послуг будівництва. Високий рівень кваліфікації наших фахівців забезпечується багаторічним досвідом будівництва різних об'єктів: від котеджів і громадських будівель, до промислових споруд. Саме завдяки цьому, клієнти отримують якісну консультаційну підтримку щодо особливостей експлуатації того чи іншого будівельного матеріалу, зміні його характеристик з часом і економічно вигідних рішень.

Довіра з боку наших клієнтів по всій території України є передумовою сталого розвитку компанії. Саме тому вже, сьогодні ми пропонуємо вигідні умови співпраці по реалізації покрівельних систем "RUFLEX (KATEPAL)" і "EVERTILE".

Наші умови обов'язково Вам сподобаються, переконайтеся в цьому самі!

P.S. Детальніше про умови співпраці по реалізації ТМ "RUFLEX (KATEPAL)" і ТМ "EVERTILE" і умовах для дилерів Ви дізнаєтеся, звернувшись за тел .: +38 (044) 501-66-55, або на e-mail: ov @ valkiria .ua

Ми працюємо для Вас!

5 червня 2012